Grens Verwen arrangement

Grensoverschrijdend genieten bij de verborgen parel van de Achterhoek! Deze bijzonder streek heeft u veel te bieden. Verschillende musea, een schitterend coulisselandschap en de vele fietswegen maken de achterhoek het aangaan waard! Bij de Heerlyckheid in het pittoreske Bredevoort geniet u van een verbindend arrangement met onze oosterburen en lokale ondernemers. Naast een overnachting bij ons zult u gaan genieten van de duitse gastvrijheid van ons collega hotel Gut Heidefeld net over de grens in Bocholt. Bezoek het nationale onderduikmuseum van Aalten, of verleg uw grenzen bij het grenslandmuseum in Dinxperlo. Aan cultuur en geschiedenis geen gebrek. Tevens biedt uw ticket toegang tot het duitse textiel museum. U overnacht in een van onze ruime kamers voorzien van een gevulde minibar, koffie en theefaciliteiten, uitstekende Wifi, een moderne flat screen en een complete badkamer. Heerlijke Serta boxsprings met innovatief en luxe beddengoed garanderen een goede nachtrust! Geniet in de ochtend van het uitgebreide ontbijtbuffet. Komt u bij ons de geschiedenis herbeleven in het pittoreske Bredevoort? Sommige zaken zoals gevulde mini bar en diner incl. gelden alleen voor het verblijf bij de Heerlyckheid.

Grens verwen arrangement op basis van 2- nachten

Meer informatie over het 2e hotel in het arrangement vind u via: https://gutheidefeld.de/

Arrangement op basis van 2 nachten | 154.50 p.p. | Alleen telefonisch te reserveren!

(arrangement te boeken t/m 23 december 2022)

LET OP! DIT ARRANGEMENT BEVAT GEEN VERVOER VAN BAGAGE I.V.M. MET DE TOEGENOMEN TRANSPORT KOSTEN IS DIT NIET MEER TE BETALEN.

*Prijs o.b.v. 2 personen, excl. verblijfsbelasting.

BOEK SNEL TELEFONISCH

(Al onze arrangement prijzen zijn gebaseerd op 2 persoons kamer gebruik, voor 1 persoons arrangementen adviseren wij u contact op te nemen met de receptie)

CHECK
ROUTE
ARRANGEMENTEN
CONTACT