E-Chopper huren

E-chopper rijden is een onvermoeibare activiteit en de perfecte manier om ons mooie achterhoek te kunnen verkennen. Onze e-choppers zijn elektrisch aangedreven en maken daardoor geen geluid. Op die manier kunt u tijdens een rit ook nog gezellig met elkaar kletsen! Onze e-choppers hebben een blauwe kentekenplaat en mogen daardoor maximaal 25 km/h rijden. De actieradius van onze e-choppers ligt op ongeveer 40 á 50 kilometer. Je hoeft bij het rijden in Nederland geen helm te dragen. Indien u gebruik wenst maken van onze e-choppers, moet u in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. Deze dient u dan ook mee te nemen tijdens uw tour de Achterhoek. De E-choppers bieden wij aan in samenwerking met onze vrienden van Bubbelbal (https://www.bubbelbal.nl/)

Door de brede banden zijn onze E-choppers erg wendbaar en rijdt u eenvoudig over de weg, het gras of over zandpaden. (dit vraag wel meer van uw accu)

Op verzoek hebben wij mooie routes beschikbaar die u eenvoudig via een app op uw telefoon kunt volgen.

Wat is een E-chopper?

Een e-chopper is te vergelijken met een bromfiets, echter wordt de e-chopper elektrisch aangedreven. Hierdoor rijdt een e-chopper vrijwel volledig geluidloos. Een e-chopper kan gebruikt worden door één persoon. Een e-chopper is bedoeld voor recreatief gebruik en is vrijwel zonder enkele instructies te gebruiken. Bij het rijden op een e-chopper is het dragen van een helm niet verplicht.

Hoe hard gaat een E-chopper?

Onze e-choppers hebben een blauw kentekenplaat. Hierdoor is de maximaal toegestane snelheid op een e-chopper 25 kilometer per huur (km/h). De snelheid tijdens een rit is ook afhankelijk van de weersomstandigheden. De e-chopper is elektrisch aangedreven en heeft daardoor een actieradius van 40 á 50 kilometer.

Hoe werkt een E-chopper?

Het gebruik van een e-chopper heeft weinig instructies nodig. Uiteraard ontvang je voordat je op de e-chopper stapt een gebruikers uitleg, maar zolang je kan fietsen, is het gebruik van een e-chopper ook niet moeilijk. Je focust je vooral op sturen, het geven van gas, de rem gebruiken wanneer nodig en verder mag je genieten van de natuur om je heen!

Vanaf welke leeftijd mag je een E-chopper ?

Voor het gebruik van een e-chopper is een bromfietsrijbewijs (AM) of autorijbewijs (B) nodig. Het bromfietsrijbewijs mag vanaf 16 jaar gehaald worden, met een geldig bromfietsrijbewijs mag je bij Bubbelbal dus vanaf je 16e gebruik maken van de e-choppers. Voor het autorijbewijs geldt een leeftijd van 18 jaar.

Prijzen van onze E-chopper verhuur:

 • 2,5 uur rijden 45,- per chopper incl. route & ijsco bon voor 2 bolletjes Italiaans schepijs
 • 3,5 uur rijden 65,- per chopper incl. route & ijsco bon voor 2 bolletjes Italiaans schepijs
 • Let op! Onze e-choppers hebben een actieradius van +/-50 km op een volle accu.

  Te reserveren starttijden: 09.00 uur, 14.00 uur & 19.00 uur

  Genieten van ’t mooie Gelderse landschap doe je net zo groen op onze E-choppers.

  Reserveren? Bel of mail naar onze receptie via +31(0)543 45 21 51 of reserveringen@heerlyckheid.com

  CHECK
  ROUTE
  ARRANGEMENTEN
  CONTACT