Vacature Front office brigade

ONZE FRONT OFFICE HERO

BEZORG ONZE HOTEL GASTEN EEN UNIEKE GASTVRIJE BELEVING!

Ben jij het visitekaartje van het hotel, servicegericht en zorg jij voor optimale gastbeleving? Ben jij iemand met ervaring als hotelreceptionist, flexibel en heb je geen 9-5 mentaliteit? Voor ons receptieteam zijn wij (per direct) (o.b.v. een flexibel contract) op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde collega die alles weet van het reilen en zeilen bij een hotelreceptie. Ons boutique hotel & brasserie is uniek gelegen in het hart van Bredevoort aan de rand van het schitterende vestingpark. Wij beschikken over 21 kamers en 3 zalen. Verder hebben wij de beschikking over een brasserie en een groot terras waar gasten een drankje en een hapje kunnen nuttigen of een uitgebreid diner.

Taken en verantwoordelijkheden
De taken omvatten o.a. het in- en uitchecken van gasten, het maken van kamer- en tafelreserveringen, het in goede banen leiden van het telefoonverkeer, administratieve werkzaamheden en het geven van toeristische informatie. Dynamisch en een hele uitdaging!

Ben je daarnaast ook nog iemand die:

Ben je daarnaast ook nog iemand die:

Ben jij diegene die onze gasten echt niet mogen missen!

SOLLICITEER NU

via +31(0)543 45 21 51 of stuur je cv + motivatie naar info@heerlyckheid.com t.a.v. werken bij de heerlyckheid. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, wie weet werk jij straks bij het gezelligste hotel van de Achterhoek!

CHECK
ROUTE
ARRANGEMENTEN
CONTACT