Wild Arrangement 3 daags

Ons Wild arrangement bij de Heerlyckheid

Geniet van Achterhoekse gastvrijheid, comfort en de goede klassieke Franse keuken in een zeer sfeervol Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid met 21 luxe kamers. In het middeleeuwse stadje Bredevoort, te midden van rust en natuur, kun je heerlijk eten, drinken en slapen in een prachtig gerenoveerd en historisch pand. Bredevoort is een charmant en levendige stadje met een rijke historie, kunst & cultuurinitiatieven, ambachten en diverse boekwinkels en -antiquariaten. De eeuwenoude straatjes, het prachtige vestingpark langs de oude stadsgracht en de groene omgeving van de vestingplaats nodigen altijd uit voor een wandeling, fietstochten en vooral onthaasten in de mooie Achterhoek. Onze kamers variëren deels qua grootte en indeling maar zijn allemaal voorzien van een minibar, koffie en theefaciliteiten, uitstekende Wifi, een moderne flatscreen en een complete badkamer. Heerlijke Serta boxsprings met innovatief en luxe beddengoed garanderen een goede nachtrust!

Brasserie De Heerlyckheid is een smaakvol ingericht restaurant met prachtig uitzicht. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen gasten hier genieten van een lunch, high tea of een uitgebreid diner. Tijdens het wildseizoen verrassen onze koks u graag met klassieke wildgerechten. Ambachtelijk bereid met inspiratie uit de regio.  

Hotel Wild arrangement op basis van 2 – nachten

Arrangement op basis van 2 nachten | 285.00 p.p. * | Boekbaar van 17 oktober t/m 31 januari 2024

*Prijs o.b.v. 2 personen, excl. verblijfsbelasting.

(Al onze arrangement prijzen zijn gebaseerd op 2 persoons kamer gebruik; single supplement is €119)

(kies op de boekingspagina de datum die u wilt boeken; daarna kunt u bij de knop achter de prijs de opties vinden. Hier staat ook het Wildarrangement bij.)

BOEK WILD

CHECK
ROUTE
ARRANGEMENTEN
CONTACT