Fietsen

Ontdek het schitterende coulisselandschap, met pittoreske dorpjes, groene heides, bossen en cultuur. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar u nog volop ruimte en rust vindt. Wat is er nou mooier dan met de fiets onze schitterende omgeving te gaan verkennen?

FIETS ROUTES

Fietsen langs molens, langs kunst, langs wijngaarden of langs landgoederen – in de Achterhoek heeft u de keuze! Vrijwel nergens is de afwisseling zo groot als hier. Niet voor niets heeft de fietsersbond de Achterhoek uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland. Er zijn heel veel prachtige fietsroutes uitgezet die u op verrassende plekjes brengen. U volgt de route via het knooppuntennetwerk, via een routeboekje of via een app op uw telefoon. Bij de receptie zijn verschillende fiets routes verkrijgbaar. Of stel uw eigen route samen met het bekende knooppunten systeem. Ook bij de VVV’s kunt u zich uitgebreid laten informeren over de vele fietsroutes in onze gemeente. Er zijn zowel bewegwijzerde routes als routes die met een beschrijving kunnen worden gevolgd. Een bijzonder routenetwerk is de grensoverschrijdende Agri-cultura belevenisroute. Dit is een bewegwijzerde route in de Achterhoek en Westmünsterland. Onderweg komt u langs natuurgebieden, restaurants, boerenbedrijven, tuinen en musea. Al deze trekpleisters hebben een nauwe link met de regionale cultuur.

FIETS VERHUUR

Huur een reguliere fiets met 7 versnellingen óf ervaar meer van de Achterhoek op een dag met onze sportieve E-bikes!

Uiteraard kunt u ook uw eigen fiets meenemen. Wij beschikken over een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes.

Prijzen van onze fietsverhuur:

 • Reguliere fiets met 7 versnellingen á € 24,50 per dag
 • E-bike met sportieve versnelling á € 39,50 per dag
 • Genieten van ’t mooie Gelderse landschap doe je gewoon op de fiets.

  Reserveren? Bel of mail naar onze receptie via +31(0)543 45 21 51 of reserveringen@heerlyckheid.com

  CHECK
  ROUTE
  ARRANGEMENTEN
  CONTACT