4 = 3 aanbieding

Geniet deze zomer van de Achterhoekse gastvrijheid en van het comfort van ons sfeervolle Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid.

Het middeleeuwse stadje Bredevoort is een charmant en levendige stadje met een rijke historie, kunst & cultuurinitiatieven, ambachten en diverse boekwinkels en -antiquariaten. De eeuwenoude straatjes, het prachtige vestingpark langs de oude stadsgracht en de groene omgeving van de vestingplaats nodigen altijd uit voor een wandeling, fietstochten en vooral onthaasten in de mooie Achterhoek.

Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid ligt in dat pittoreske stadje en is gevestigd in het voormalige sanatorium Huize Sint Bernardus. Dit grondig gerenoveerde rijksmonument ligt aan het marktplein in hart van Bredevoort. De grote terrastuin van het hotel grenst aan het prachtige Vestingpark.

In ons hotel verblijft u in een luxe kamer, voorzien van een minibar en een kleine pantry met koffie en thee benodigdheden. De kamers zijn voorzien van Wifi, een moderne flatscreen TV en hebben een complete badkamer. De heerlijke Serta boxsprings met luxe beddengoed garanderen een goede nachtrust!

Dit arrangement is te boeken tot en met 31 augustus 2024 met uitzondering van zaterdagen, het hemelvaarts & pinksterweekend en de zwarte cross.

Geniet 4 nachten inclusief 4 x ontbijt en betaal er 3.

BOEK 4 NACHT

CHECK
ROUTE
ARRANGEMENTEN
CONTACT