Vergaderen

Ontdek de perfecte setting voor je vergaderingen met onze professionele vergaderarrangementen.

Van moderne faciliteiten tot persoonlijke service, wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring.

Onze locatie beschikt over drie unieke vergaderruimtes.

De Regentenkamer is gelegen op de begane grond en geheel ingericht volgens authentieke stijl. Deze ruimte is ideaal voor kleine gezelschappen van 2 tot 8 personen die de voorkeur geven aan een intieme setting voor vergaderen of privédiners.

Op de begane grond in de linkervleugel van het hotel bevindt zich de Bernardus zaal. Deze ruimte, met eigen keuken, is zeer geschikt voor gezelschappen van 10 tot 35 personen voor vergaderingen of bijeenkomsten. Moderne audiovisuele voorzieningen staan altijd klaar.

Op de eerste etage in de rechtervleugel van het hotel kunnen gezelschappen van 2 – 20 personen terecht in De Vestingzaal. Ook hier kan de groep beschikken over een eigen keuken. Voor presentaties zijn moderne audiovisuele voorzieningen aanwezig.

Uw vergadering afsluiten met een gezellig diner? Dat is ook mogelijk. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan, inclusief een heerlycke lunch en/of uitgebreid diner. Voeg daarnaast een extra dimensie toe aan uw vergadering met onze Samsung Flip of ga voor de vertrouwde pen-en papierervaring met onze Flipover, beide te huur voor de gehele dag of een halve dag. De zalen zijn ook te huur zonder arrangement. Voor bedrijven bieden wij tevens een zakelijk kamertarief aan.

Heeft u vragen of specifieke wensen wat u wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te assisteren en uw vergadering tot in de puntjes te verzorgen.

CHECK
ROUTE
ARRANGEMENTEN
CONTACT