Groepsaccommodatie

Bernardus zaal

Op de begane grond in de linkervleugel van het hotel bevindt zich de Bernardus zaal. Deze ruimte, met eigen woonkamer en keuken, is zeer geschikt voor gezelschappen, vergaderingen of bijeenkomsten tot 24 personen. Moderne audiovisuele voorzieningen staan altijd klaar. Een eigen buitenterras met een overdekt zitgedeelte voor de hele groep maakt het af. Gezelschappen kunnen, indien gewenst, de bovengelegen hotelkamers in de linkervleugel afhuren. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

Vesting zaal

Op de eerste etage in de rechtervleugel van het hotel kunnen gezelschappen van 14 personen terecht in De Vestingzaal. Ook hier kan de groep beschikken over een eigen woonkamer en keuken. De wellness ruimte met sauna en jacuzzi is ook een optie! Voor presentaties zijn moderne audiovisuele voorzieningen aanwezig. De hotelkamers in dit gedeelte reserveren wij graag voor uw gezelschap.

Parkeren

Bredevoort is een pittoresk stadje met een middeleeuws stratenpatroon waarin parkeergelegenheid niet vanzelfsprekend overal aanwezig is. Onze hotelgasten kunnen de bagage uiteraard voor de deur uitladen, die zullen wij dan veilig opbergen. Daarna kunt u even rustig parkeren langs de gehele Winterswijksestraatweg. Indien gewenst halen wij u dan weer op of u kiest voor de korte wandeling van 500 meter naar boutique hotel & Brasserie De Heerlyckheid.

CHECK
ROUTE
ARRANGEMENTEN
CONTACT