Zakelijk

Regentenkamer

Met een intiem gezelschap genieten van lunch, diner, wijnproeverij of high tea? Of eens vergaderen in een wat luxere ambiance? Dat kan perfect in onze Regentenkamer. Waar ooit regent Jan Satink heerste over Bredevoort staan nu onze wijnklimaatkasten onder het prachtige stucplafond in een historische en sfeervolle ruimte. Direct naast de hoofdingang rechts betreedt u dit walhalla. Ervaar het gevoel van de regenten!

BERNARDUS ZAAL

Op de begane grond in de linkervleugel van het hotel bevindt zich de Bernardus zaal. Deze ruimte, met eigen woonkamer en keuken, is zeer geschikt voor groepen, vergaderingen of bijeenkomsten tot 24 personen. Moderne audiovisuele voorzieningen staan altijd klaar. Een eigen buitenterras met een overdekt zitgedeelte voor de hele groep maakt het af. Groepen kunnen, indien gewenst, de bovengelegen hotelkamers in de linkervleugel afhuren. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

VESTING ZAAL

Op de eerste etage in de rechtervleugel van het hotel kunnen groepen van 14 personen terecht in De Vestingzaal. Ook hier kan de groep beschikken over een eigen woonkamer en keuken. De wellness ruimte met sauna en jacuzzi is ook een optie! Voor presentaties zijn moderne audiovisuele voorzieningen aanwezig. De hotelkamers in dit gedeelte reserveren wij graag voor uw groep.

CHECK
ROUTE
ARRANGEMENTEN
CONTACT