Weekend weg arrangement

Weekend weg arrangement bij de Heerlyckheid

Heeft u ook zo’n zin om na deze onstuimige periode weer eens heerlijk tot rust te komen? Dit kan optimaal in het pittoreske stadje Bredevoort. Gelegen in de mooiste hoek van de Achterhoek. Ons hotel grenst aan het prachtige Vestingspark in het centrum van het middeleeuwse stratenpatroon. U geniet van een 3- gangen verrassingsdiner. U overnacht in een van onze ruime kamers voorzien van een gevulde minibar, koffie en theefaciliteiten, uitstekende Wifi, een moderne flatscreen en een complete badkamer. Heerlijke Serta boxsprings met innovatief en luxe beddengoed garanderen een goede nachtrust! Geniet in de ochtend van het uitgebreide Heerlyckheid verwen ontbijt op uw kamer.

Mochten de autoriteiten het weer toelaten zal uiteraard uw geboekte arrangement, diner & ontbijt weer in onze brasserie geserveerd worden zoals gebruikelijk.

Weekend weg arrangement op basis van 2 of 3 nachten.

TIP: Als u de prachtige omgeving om Bredevoort optimaal wenst te ontdekken adviseren we u om eens een van onze Fiets en/of Wandeltochten te proberen. U kunt heel gemakkelijk een E-bike of normale fietsen aan uw reservering toevoegen voor een dag na keuze.

Dit arrangement is te boeken van 1 mei t/m 31 augustus 2021.

Arrangement op basis van 2 nachten| 217.50 p.p. | (Aankomstdagen op vrijdagen of zaterdagen)

BOEK VOOR 2 NACHTEN

Arrangement op basis van 3 nachten| 315.00 p.p. | (Aankomstdag op vrijdag)

BOEK VOOR 3 NACHTEN

CHECK
ROUTE
ARRANGEMENTEN
CONTACT